Shopping i Namibia

Shopping är inte det första ordet som dyker upp när man tänker på Namibia. Majoriteten av turisterna som besöker Namibia kommer hit för landets otroliga djurliv och vackra natur. Många ställen runtom i landet erbjuder dock en chans att inhandla vackra hantverk och traditionella tyger som speglar landets kultur.

Befinner man sig i Namibia och är sugen på lite ohämmad shopping är det huvudstaden Windhoek som är det bästa alternativet. Här finns det stora köpcentrum och exklusiva butiker. Eftersom en av landets stora rikedomar är diamant, kan man stöta på lyxiga smyckebutiker med attraktiva diamantföremål.

Köpcentrat Maerua ligger beläget i Windhoek och är Namibias största köpcentrum. Det här är verkligen den hetaste platsen för exklusiv shopping. Det är verkligen det perfekta stället att spendera överskottet. För personer som råkar befinna sig där ofrivilligt finns det även ett gym och en biograf.

Wernhill Park är också ett väldigt populärt köpcentrum och med 75 exklusiva butiker erbjuder det besökarna det allra senaste modet. Med internationella märken har detta blivit ett av innerstadens mest populära shoppingställen.

Som ett av Windhoeks häftigaste ställen är Crafts cafe en fantastisk kombination av nyttig vegetarisk mat och handgjorda produkter av olika slag. Efter en underbar lunch eller en svalkande dryck finns det ett stort utbud handgjorda väskor, traditionella korgar, inhemsk konst och mycket mer att vila ögonen på. Ett måste för resenärer som vill plocka upp de mest unika souvenirerna.

Trots det torra klimatet odlas det väldigt gott vin. Har du, under din resa, hunnit skaffa dig ett nytt favoritvin passar det bra som en gåva. Både till någon annan och till dig själv.

www.sydafrikaresor.se
Detta prisvärda förslag är en kombination av Sydafrikas bästa delar. Spännande safari...
www.sydafrikaresor.se
Upplev denna Seychellerna resa. Njut av vågornas brus på världens vackraste stränder....
©2024 Namibiaresor