Resor till Namibia

Namibia är ett land som har något för alla. Landets unika djurliv, vackra sandöknar och ensamma vägar lockar äventyrslystna människor från hela världen. Här finns några av de mest eftertraktade naturreservaten och med Etosha National Park i spetsen erbjuder de en chans att se lejon, geparder, hyenor, antiloper, giraffer, elefanter och mycket mer.

Det finns otroligt exklusiva hotell och resepaket som gör Namibia perfekt för en lite mer spännande bröllopsresa eller bara en härlig paus. Att addera lite extra spänning under bröllopsresan med en safari och andra upplevelser är ett bra sätt att sätta lite extra krydda på tillvaron. Namibia är också regionens hetaste destination för friluftsaktiviteter. Fish River Canyon, i södra delen av Namibia, erbjuder fantastiska turer och vandringar.

Som en destination för sol och bad är inte Namibia det första man tänker på. Den kalla luften som drar in över den atlantiska kusten bildar ofta en överhängande dimma. Får man ett par dagar av sol kommer det dock vara den mest annorlunda och magiska upplevelsen. En nyligen upptäckt våg i ökända Skeleton Bay sägs vara en av de längsta i världen. Det dröjer nog inte länge innan surfintresserade från hela världen dyker upp för att ta del av denna unika plats.

www.sydafrikaresor.se
Längtar ni efter en avkopplande semester med gott om tid att njuta i solen, ta ett dopp i...
www.sydafrikaresor.se
Kombinationen av pulserande Kapstaden, utsökta viner i Stellenbosch och spännande djur...
©2024 Namibiaresor