Flyg till Namibia

Det finns en hel del flygbolag att välja mellan när man ska beställa flygbiljett till Namibia. Från Sverige går det inga direktflyg utan man måste mellanlanda. I vilket land detta sker beror helt på vilket flygbolag du flyger med. När du landar i Namibia kommer det vara i landets huvudstad Windhoek.

Hur lång tid det tar att flyga till Namibia varierar och beror på vilken resa du väljer och vad du är beredd att betala för biljetten. Generellt kan man säga att det tar 18-22 timmar och i vissa fall kan man bli tvungen att addera 4-5 timmar.

British Airways och Lufthansa är de två vanligaste europeiska bolagen som flyger till Namibia. Tillsammans med Air Namibia och South African Airlines erbjuder dessa fyra bolag de billigaste resorna. Alla har olika mellanlandningar, men ungefär samma flygtid. Det vanligaste är att bolaget mellanlandar i sitt eget hemland. Om man ändå har tänkt hyra bil och upptäcka Namibia på egen hand kan det var intressant att börja redan i Johannesburg i Sydafrika. Det är fullt möjligt att hyra en bil och köra upp till Windhoek. Då får du möjlighet att upptäcka Botswana och trippen tar cirka 18 timmar.

www.sydafrikaresor.se
Detta prisvärda förslag är en kombination av Sydafrikas bästa delar. Spännande safari...
www.sydafrikaresor.se
Kombinationen av pulserande Kapstaden, utsökta viner i Stellenbosch och spännande djur...
©2024 Namibiaresor